Over Victor Verhaalia

Victor Verhaalia is mijn naam en ik ben de mysterieuze schrijver van kinderboeken. Niemand weet precies wie ik ben. Sterker nog, ik weet het zelf ook niet zo goed, haha. Maar ik ben dus een verteller en schrijver van spannende avonturen voor en met kinderen. Mijn eerste kinderboek dat gepubliceerd is, is Het Vreemde Verhalenboek van Valerietje. Dat is een boek vol met gekke, spannende en vreemde verhalen over Valerietje en haar avonturen.

Je vraagt je misschien af hoe oud ik ben, waar ik woon, of ik huisdieren heb en ga zo maar door….Heb ik gelijk? Ja, he? 😉

Ik zal hier wat meer over mijzelf vertellen. Blijf af en toe weer kijken op deze pagina, want ik zet er steeds wat meer informatie over mijzelf op. Ben jij daar klaar voor?

  • Echte naam: Victor Verhaalia natuurlijk!
  • Geboren in: Het Grote Verhalenbos
  • Geboren op: 23 augustus 1647 (ja, ik ben al best wel heel oud eigenlijk…)
  • Favoriete eten: gebakken boomschors op mijn zelfgemaakte barbecue
  • Favoriete kleur: blauw
  • Favoriete plek: het bos
  • My BFF: de boswachter
  • Favoriete sport: voetbal
  • Bang voor: de verschrikkelijke sneeuwman